Ilmavesilämpöpumppu Vantaa

Laadukkaat ilmavesilämpöpumput Vantaan alueella.

Ilmavesilämpöpumppu on pitkän ajan investointi, joka maksaa itsensä takaisin, nostaa kodin arvoa sekä parantaa merkittävästi asumismukavuutta. Kun investoit laadukkaaseen vesi-ilmalämpöpumppuun, nostat kotisi energiatehokkuuden aivan uudelle tasolle.

Kun suunnitelmissa on energiaremontti ja lämmitysjärjestelmän päivitys, on Ekolämmöx luotettavin kumppanisi. Teemme laadukkaita ilmavesilämpöpumppuasennuksia Vantaan seudulla vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmavesilämpöpumpun hyödyt omakotitalossa

Helppous ja tehokkuus

Ilmavesilämpöpumppu on helppokäyttöinen ja tehokas lämmitysmuoto, joka edistää kotisi energiatehokkuutta sekä tehostaa lämmitystä kylmilläkin pakkasilla. Monipuolinen ilmavesilämpöpumppu on hyödyllinen vuoden ympäri mahdollistaen mukavan lämpimän sisäilman talvella sekä miellyttävän viileänä sisäilman kesällä.

Lisäksi ilmavesilämpöpumput ovat lähes huoltovapaita – muutaman vuoden välein tehtävä kausihuolto riittää säilyttämään lämpöpumppusi toiminnassa jopa yli 20 vuoden ajan.

Suuret vuosittaiset säästöt

Tiesitkö, että oikein mitoitettuna ja asennettuna ilmavesilämpöpumppu madaltaa jopa 50-60 % vuosittaisia lämmityskustannuksia? Etenkin öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa voidaan puhua jopa tuhansien eurojen säästöistä. Elinkaarensa aikana laite maksaa siis itsensä moninkertaisesti takaisin.

Vaikka ilmavesilämpöpumppu kuulostaa valtavalta investoinnilta, muista että voit hyödyntää joko kotitalousvähennyksen tai ELY-keskuksen avustuksen öljylämmityksestä luopumiseen. Molemmat vaihtoehdot helpottavat alkuivestointia tuhansilla euroilla, mikä parantaa sijoituksen tuottavuutta entisestään.

Nosta kotisi arvoa

Vesi-ilmalämpöpumpun arvo säilyy tai jopa nousee kiinteistön myyntihinnassa. Tämän päivän asuntomarkkinoilla arvostetaan entistä enemmän energiatehokkaita lämmitysmuotoja – ilmavesilämpöpumpulliset kohteet suorastaan revitään käsistä. Kun kotisi on energiatehokas, houkuttelet potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.


Ekolämmöx – Luotettava kumppanisi Vantaalla

Ekolämmöx on ylpeästi paikallinen toimija, joka tarjoaa laadukasta palvelua ja parasta asennustyötä kaikille asiakkailleen. Tarjoamme huippulaadukkaita lämmitysratkaisuja Vantaan alueella – vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Ammattitaitoinen tiimimme on aina valmiina auttamaan energiaremontissasi. Olemme mukanasi aina suunnitteluvaiheesta laitteen käyttöönottoon. Palvelumme ei kuitenkaan lopu siihen – autamme myös laitteiden kausihuolloissa, sillä haluamme pitää huolen että asentamamme laitteet palvelevat asiakkaitamme vuosien ajan.

Meidän kauttamme saat myös asiantuntevaa suunnitteluapua energiaremonttiisi, että voit tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen. Meidän tietotaidollamme ja kokemuksellamme suunnittelemme juuri sinun kotisi tarpeita vastaavan ratkaisun. Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme on täysin tyytyväinen valintaansa.

Kun valitset paikallisen toimijan, saat laadukasta palvelua nopeasti lyhyelläkin varoitusajalla. Jos laitteessasi ilmenee ongelmia tai sinulla herää kysymyksiä, olemme paikalla mahdollisesti jo samana päivänä.

Me Ekolämmöxillä olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme sekä palvelustamme. Ota yhteyttä jo tänään, ja aloitetaan yhdessä energiaremonttisi suunnittelu.


Asiakkaidemme kokemuksia


Saatuamme yhteydenoton sovimme yleensä kartoituskäynnin, jotta voimme varmistaa ilmavesilämpöpumpun soveltuvuuden taloonne. Käymme tällöin paikan päällä läpi nykyisen lämmitysjärjestelmänne kunnon ja teknisen toimivuuden sekä eri vaihtoehdot uudesta lämmitysjärjestelmästä. Lisäksi asiantuntijamme katselmoi asennukseen liittyvät asiat.

Saat pian kartoituskäynnin jälkeen tarjouksen juuri sinun taloosi mitoitetusta ja parhaiten soveltuvasta järjestelmästä. Jos kartoituskäynti ei ole vielä ajankohtainen, voimme antaa myös puhelimessa keräämiemme tietojen pohjalta alustavan arviomme hankkeen budjetista.

Yleensä ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna on 14 000 € – 20 000€. Hinta koostuu laitteiston ja tarvikkeiden lisäksi vanhan järjestelmän purusta ja uuden asennuksesta, josta asennuksen osuus hinnasta on noin 5000 € – 5500€ ja siihen vaikuttavat purkutöiden laajuus, putkistovetojen pituus ja sähkötöiden määrä.

Laskemme tarjouksiimme myös odotetun takaisinmaksuajan, joka on energian hinnoista riippuen tyypillisesti 4-8 vuotta.

Hinnan ja takaisinmaksuajan lisäksi tarjouksia vertailtaessa kannattaa kiinnittää myös seuraaviin asioihin:

  • Laitteen ominaisuuksien soveltuvuus. Toisin kuin monet yhtä merkkiä edustavat jälleenmyyjät, autamme sinua löytämään ruotsalaisen CTC:n, suomalaisen Jäspin tai japanilaisen Daikinin mallistoista vaihtoehdon, joka on paras juuri sinun taloosi. Tutustu ilmavesi-lämpöpumppuihimme

  • Mahdolliset muut lämmitysvaihtoehdot. Jos otat yhteyttä lämpöpumppukauppiaaseen, hän myy sinulle lämpöpumpun. Lämmitysjärjestelmäkauppiaana me otamme tarjouksessissamme huomioon myös muut mahdollisuudet, kuten ilmavesilämpöpumpun rinnalle asennettavan vesikiertoisen takan, -kiukaan tai aurinkokeräimet. Harvalla yrityksellä on kokemusta tällaisten järjestelmäkokonaisuuksien suunnittelusta ja asennuksesta.

  • Asentajien ammattitaito. Tiimimme on asentanut vuodesta 2011 Uudenmaan alueella lähes 200 kpl ilma-vesilämpöpumppua.

Tehtyäsi ostopäätöksen sovimme asennuksen ajankohdan. Järjestelmän asennus kestää tyypillisesti 1-2 päivää. Asennuksen tekee sekä sähkömies että putkimies, jolla on kylmäainepätevyys.

Ilmavesilämpöpumpun asennus on ammattilaisen puuhaa, ja vaatii paljon kokemusta ja huolellisuutta. Ekolämmöxin kokeneet asiantuntijat ja sertifioidut asentajat hoitavan asennuksen turvallisesti ja parhaassa tapauksessa vain muutamassa tunnissa.

Kun ilma-vesilämpöpumppu on asennettu ja otettu käyttöön, annamme siihen käyttökoulutuksen. Ilma-vesilämpöpumput ovat hyvin toimintavarmoja ja kestäviä laitteita. Mikäli kuitenkin laitteessasi ilmenee ongelmia tai sinulla herää kysymyksiä sen toiminnasta tai käytöstä, saat meiltä palvelua nopealla varoitusajalla ajankohdasta riippumatta, koska toimistomme sijaitsee aivan Lohjan kupeessa Nummelassa. Toimittamiemme laitteiden takuuaika on valmistajasta riippuen 5-6 vuotta. Asennuksellemme annamme 2 vuoden takuun.


Pyydä tarjous ilmavesilämpöpumpusta Vantaan seudulla

Vesi-ilmalämpöpumppu on moderni, ekologinen ja energiatehokas lämmitysratkaisu, joka uudistaa kotisi lämmityksen vuosiksi eteenpäin. Laadukas ja ammattilaisen asentama ilmavesilämpöpumppu säästää samalla luontoa sekä lompakkoasi.

  • Paikallinen toimija
  • Nopea ja laadukas palvelu
  • Laaja valikoima markkinoiden parhaita tuotteita

Energiatehokkuuden asiantuntija palveluksessasi

  • ✔ Räätälöidyn lämmitys- ja energiaratkaisun
  • ✔ Suurimman mahdollisen energiasäästön
  • ✔ Paikallista palvelua

Usein kysytyt kysymykset

Säästä luontoa ja rahaa
Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous lämmitysratkaisusta
Ei kiitos.