Ilmavesilämpöpumppu Vihti

Laadukkaat ilmavesilämpöpumput Vihdin alueella.

Ilmavesilämpöpumppu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin, nostaa kotisi arvoa sekä tekee asumisesta mukavampaa ja helpompaa. Vaihtamalla vanhan lämmitysmuotosi ilmavesilämpöpumppuun nostat kotisi energiatehokkuuden aivan uudelle tasolle.

Kun suunnitelmissasi on energiaremontti ja vanhan lämmitysjärjestelmän uusiminen, on Ekolämmöx luotettavin paikallinen kumppanisi. Meillä on vuosien kokemus erilaisten lämmitysratkaisujen toteuttamisesta, joten voit luottaa saavasi asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmavesilämpöpumpun edut pähkinänkuoressa

Helppous ja mukavuus

Ilmavesilämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu, joka parantaa energiatehokkuutta sekä edistää asumismukavuutta. Monipuolinen laite on käytännöllinen ympäri vuoden, mahdollistaen miellyttävän lämpimän sisäilman talvella sekä mukavan viileän sisäilman kesällä.

Lisäksi vesi-ilmalämpöpumput ovat käytännössä täysin huoltovapaita – muutaman vuoden välein tehtävä kausihuolto riittää pitämään laitteesi toiminnallisena jopa 20 vuoden ajan.

Suuret vuosittaiset säästöt

Tiesitkö, että oikein mitoitettuna ja laadukkaasti asennettuna ilmavesilämpöpumppu leikkaa jopa 50% Tiesitkö, että oikein mitoitettuna ilmavesilämpöpumppu leikkaa jopa 50% vuosittaisista lämmityskustannuksista? Eritoten öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa voidaan puhua jopa tuhansien eurojen säästöistä. Koko elinkaarensa aikana laite säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja lämmityskustannuksissa.

Vaikka ilmavesilämpöpumppu kuulostaa suurelta investoinnilta, muista että voit hyödyntää joko kotitalousvähennyksen tai ELY-keskuksen avustuksen öljylämmityksestä luopumiseen. Molemmat vaihtoehdot leikkaavat alkuivestointia tuhansilla euroilla, mikä parantaa investoinnin tuottavuutta entisestään.

Nosta kotisi arvoa

Ilmavesilämpöpumpun arvo säilyy, tai jopa nousee talon myyntihinnassa. Tämän päivän asuntomarkkinoilla arvostetaan entistä enemmän energiatehokkaita lämmitysmuotoja – ilmavesilämpöpumpulliset kohteet suorastaan revitään käsistä. Kun kotisi on energiatehokas, houkuttelet lukuisia potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.


Ekolämmöx – Luotettavin kumppanisi Vihdin alueella

Olemme ylpeästi paikallinen toimija, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukasta ja räätälöityä palvelua jokaiselle asiakkaalle. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään kannattavimman lämmitysratkaisun juuri sinun kotiisi vastaamaan sinun tarpeitasi.

Kokeneet asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan energiaremontissasi – aina suunnitteluvaiheesta ja parhaan ratkaisun löytämisestä asennukseen ja käyttöönottoon saakka. Palvelumme ei lopu kuitenkaan lakkaa siihen, vaan olemme tukenasi myös laitteen huollossa ja ylläpidossa.

Opastamme sinua kustannustehokkaimman lämmitysratkaisun valinnassa ja annamme asiantuntijaneuvoja, jotta voit tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen. Meille on kunnia-asia, että olet sataprosenttisen tyytyväinen valintaasi ja pääset nauttimaan vesi-ilmalämpöpumpun hyödyistä vuosien ajan.

Koska olemme paikallinen toimija, lupaamme laadukasta palvelua nopeasti ja lyhyelläkin varoitusajalla jos ilmalämpöpumpussasi ilmenee ongelmia tai sinulla on kysyttävää sen käytöstä tai toiminnasta. Olemme aina valmiina auttamaan. Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, minkä vuoksi pyrimme ylittämään itsemme ja odotuksesi aina kerrasta toiseen.

Me Ekolämmöxillä olemme ylpeitä tuotteistamme sekä korkealaatuisesta palvelustamme. Energiaremontti ja lämmitysjärjestelmän uusiminen on suuri projekti, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta – jota meiltä löytyy.

Kun valitset Ekolämmöxin, on suurempikin projekti valmiina vain muutamassa päivässä ilman ylimääräistä stressiä.


Asiakkaidemme kokemuksia


Saatuamme yhteydenoton sovimme yleensä kartoituskäynnin, jotta voimme varmistaa ilmavesilämpöpumpun soveltuvuuden taloonne. Käymme tällöin paikan päällä läpi nykyisen lämmitysjärjestelmänne kunnon ja teknisen toimivuuden sekä eri vaihtoehdot uudesta lämmitysjärjestelmästä. Lisäksi asiantuntijamme katselmoi asennukseen liittyvät asiat.

Saat pian kartoituskäynnin jälkeen tarjouksen juuri sinun taloosi mitoitetusta ja parhaiten soveltuvasta järjestelmästä. Jos kartoituskäynti ei ole vielä ajankohtainen, voimme antaa myös puhelimessa keräämiemme tietojen pohjalta alustavan arviomme hankkeen budjetista.

Yleensä ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna on 14 000 € – 20 000€. Hinta koostuu laitteiston ja tarvikkeiden lisäksi vanhan järjestelmän purusta ja uuden asennuksesta, josta asennuksen osuus hinnasta on noin 5000 € – 5500€ ja siihen vaikuttavat purkutöiden laajuus, putkistovetojen pituus ja sähkötöiden määrä.

Laskemme tarjouksiimme myös odotetun takaisinmaksuajan, joka on energian hinnoista riippuen tyypillisesti 4-8 vuotta.

Hinnan ja takaisinmaksuajan lisäksi tarjouksia vertailtaessa kannattaa kiinnittää myös seuraaviin asioihin:

  • Laitteen ominaisuuksien soveltuvuus. Toisin kuin monet yhtä merkkiä edustavat jälleenmyyjät, autamme sinua löytämään ruotsalaisen CTC:n, suomalaisen Jäspin tai japanilaisen Daikinin mallistoista vaihtoehdon, joka on paras juuri sinun taloosi. Tutustu ilmavesi-lämpöpumppuihimme

  • Mahdolliset muut lämmitysvaihtoehdot. Jos otat yhteyttä lämpöpumppukauppiaaseen, hän myy sinulle lämpöpumpun. Lämmitysjärjestelmäkauppiaana me otamme tarjouksessissamme huomioon myös muut mahdollisuudet, kuten ilmavesilämpöpumpun rinnalle asennettavan vesikiertoisen takan, -kiukaan tai aurinkokeräimet. Harvalla yrityksellä on kokemusta tällaisten järjestelmäkokonaisuuksien suunnittelusta ja asennuksesta.

  • Asentajien ammattitaito. Tiimimme on asentanut vuodesta 2011 Uudenmaan alueella lähes 200 kpl ilma-vesilämpöpumppua.

Tehtyäsi ostopäätöksen sovimme asennuksen ajankohdan. Järjestelmän asennus kestää tyypillisesti 1-2 päivää. Asennuksen tekee sekä sähkömies että putkimies, jolla on kylmäainepätevyys.

Ilmavesilämpöpumpun asennus on ammattilaisen puuhaa, ja vaatii paljon kokemusta ja huolellisuutta. Ekolämmöxin kokeneet asiantuntijat ja sertifioidut asentajat hoitavan asennuksen turvallisesti ja parhaassa tapauksessa vain muutamassa tunnissa.

Kun ilma-vesilämpöpumppu on asennettu ja otettu käyttöön, annamme siihen käyttökoulutuksen. Ilma-vesilämpöpumput ovat hyvin toimintavarmoja ja kestäviä laitteita. Mikäli kuitenkin laitteessasi ilmenee ongelmia tai sinulla herää kysymyksiä sen toiminnasta tai käytöstä, saat meiltä palvelua nopealla varoitusajalla ajankohdasta riippumatta, koska toimistomme sijaitsee aivan Lohjan kupeessa Nummelassa. Toimittamiemme laitteiden takuuaika on valmistajasta riippuen 5-6 vuotta. Asennuksellemme annamme 2 vuoden takuun.


Pyydä tarjous ilmavesilämpöpumpusta

Ilmavesilämpöpumppu on moderni ja energiatehokas lämmitysmuoto, joka mullistaa kotisi lämmityksen vuosiksi eteenpäin. Laadukas ilmavesilämpöpumppu säästää samalla luontoa sekä lompakkoasi.

  • Paikallinen toimija
  • Nopea ja laadukas palvelu
  • Laaja valikoima markkinoiden parhaita tuotteita

Energiatehokkuuden asiantuntija palveluksessasi

  • ✔ Räätälöidyn lämmitys- ja energiaratkaisun
  • ✔ Suurimman mahdollisen energiasäästön
  • ✔ Paikallista palvelua

Usein kysytyt kysymykset

Säästä luontoa ja rahaa
Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous lämmitysratkaisusta
Ei kiitos.