Latauspumppupaketti vesikiertotakalle

950 1 050 

Vexve-latauspaketti tarvitaan vesikiertotakan kytkemiseksi lämminvesivaraajan. Paketti sisältää vakiona Termovar latauspumppupaketin ja terminen jäähdytysventtiili(DSA) sekä STDC ohjaimen. Pakettiin voidaan valita myös MTDC-ohjain, jolla ohjataan myös aurinkokeräinten pumppuyksikköä. Mikäli samalla ohjaimella ohjataan myös lattialämpöä niin Sorelin XHCC ohjain olisi sopiva malli jonka saa myös liitettyä internettiin.

Pyydä tarjousta
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Latauspaketti varmistaa vesikiertotakassa  oikean käyntilämpötilan samalla kun energiavaraaja latautuu. Jos tulee aurinkokeräinjärjestelmä niin takan ohjaimella voi hoitaa myös aurinkokeräinten pumpun ohjauksen.

Edut:

  • Vesikiertotakka saavuttaa nopeasti korkean ja tasaisen työlämpötilan, mikä edesauttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen polton ja tehon.
  • Sisäänrakennettu sulkutoiminta katkaisee ohituslinjan latauksen loppuvaiheessa ja varmistaa siten varaajan maksimaalisen latauksen
  • Latauspaketti säästää aikaa ja estää virhekytkennät asennuksen yhteydessä
  • Latauspakettia on helppo huoltaa. Kaikki osat ovat helposti vaihdettavissa ilman että järjestelmää tarvitsee tyhjentää vedestä

Lisätietoja