Energiatodistus

Olemme energiatodistuksen laadintaan pätevöityneitä asiantuntijoita. Lisäksi osaamme neuvoa kaikissa talon lämmitysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissäsi. Toimistomme on Nummelassa, mutta teemme laskelmia koko Suomen alueella.

Uudiskohde

Energiatodistus tulee laskea uudiskohteelle ennen rakennusluvan hakemista. Laskennan yhteydessä voidaan vielä optimimoida ja varmistaa rakennuksen energiatehokkuus oikeilla rakenne- ja talotekniikkaratkaisuilla.

Hinta alkaen 350€ (sis. alv.) – Energiatodistuksen ja E-luvun laskenta uudiskohteeseen sekä 1 kpl päivitys.

Olemassa oleva pientalo

Energiatodistusta edellytetään nykyään myös vanhan pientalon myynnin tai vuokrauksen yhteydessä.

Energiatodistus auttaa vertailemaan rakennusten energiatehokkuutta. Se kertoo rakennuksen energialuokan (A-G), joka perustuu laskennalliseen energiakulutukseen. Energialuokka ei ole riippuvainen talon nykyisistä käyttäjistä, vaan perustuu rakennuksen ominaisuuksiin. Energiatodistus sisältää kuitenkin myös tietoa sen hetkisten käyttäjien toteutuneesta ostoenergiakulutuksesta ja sen lisäksi asiantuntijan toimenpide-ehdotuksia, joiden avulla energiatehokuutta voidaan parantaa.

Energiatodistuksen laatiminen vaatii aina paikan päällä käymistä! Energiatodistuksen laatijalta vaaditaan pätevöitymistä, jollainen löytyy Ekolämmöxin energiatodistuksen tekijältä.

Hinta alkaen 450 € +matkakulut (sis. alv.) – Energiatodistus olemassa olevaan pientaloon

Tarvitsetko energia-todistusta energia-avustuksen hakemista varten? Lue lisää täältä

Voit kysyä tarjousta myös rivitaloista ja isommista kohteista! Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja Ekolämmöx pidättää oikeuden muuttaa hintoja.

Ota yhteyttä

Kari Balk
Kari Balk