Energiatodistus

Uudiskohde

Energiatodistus tulee laskea uudiskohteelle ennen rakennusluvan hakemista. Laskennan yhteydessä voidaan vielä optimimoida ja varmistaa rakennuksen energiatehokkuus oikeilla rakenne- ja talotekniikkaratkaisuilla.

Hinta: 300€ sis. alv. – Energiatodistuksen ja E-luvun laskenta uudiskohteeseen sekä 1 kpl päivitys.

Olemassa oleva pientalo

Energiatodistus uudistui 1.6.2013 alkaen. Jatkossa energiatodistusta edellytetään myös vanhan pientalon myynnin tai vuokrauksen yhteydessä.

Energiatodistus auttaa vertailemaan rakennusten energiatehokkuutta. Se kertoo rakennuksen energialuokan (A-G), joka perustuu laskennalliseen energiakulutukseen. Energialuokka ei ole riippuvainen talon nykyisistä käyttäjistä, vaan perustuu rakennuksen ominaisuuksiin. Energiatodistus sisältää kuitenkin myös tietoa sen hetkisten käyttäjien toteutuneesta ostoenergiakulutuksesta ja sen lisäksi asiantuntijan toimenpide-ehdotuksia, joiden avulla energiatehokuutta voidaan parantaa.

Energiatodistuksen laatiminen vaatii aina paikan päällä käymistä! Energiatodistuksen laatijalta vaaditaan pätevöitymistä, jollainen löytyy Ekolämmöxin energiatodistuksen tekijältä.

Hinta alkaen 450 € sis. alv. – Energiatodistus olemassa olevaan pientaloon

Tarvitsetko energia-todistusta energia-avustuksen hakemista varten? Lue lisää täältä

Voit kysyä tarjousta myös rivitaloista ja isommista kohteista! Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja Ekolämmöx pidättää oikeuden muuttaa hintoja.

Ota yhteyttä

Kari Balk
Kari Balk
Energia-asiantuntija
puh. 050-301 7431
kari@ekolammox.fi