CTC GS

CTC GS on tehokas maalämpöpumppu kallio-, maa- ja vesistölämmön talteenottoon. Saatavilla mallit CTC GS 6 (6 kW) ja CTC GS 8 (8 kW).

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

CTC GS -lämpöpumput hyödyntävät alan uusinta tekniikkaa, ja lämpimän käyttöveden tuotto on omaa luokkaansa. Energiankulutuksen minimoimiseksi malleissa on A-luokan kiertovesipumput ja erittäin tehokas eristys. CTC GS -lämpöpumput soveltuvat sekä patteri – että lattialämmitys järjestelmiin, ja ne voivat aina ohjata kahta erillistä lämmityspiiriä.

Ohjausautomatiikkaa käytetään 4,3”:n värillisellä kosketusnäytöllä, jonka selkeiden teksti- ja merkkitoimintojen avulla on helppo säätää lämpötilaa ja lämpimän veden tuotantoa tai hakea järjestelmän käyttötietoja.

Tehokkaan, elektronisella paisuntaventtiilillä varustetun kylmäainepiirin ja kierukkakompressorin ansiosta CTC GS -lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä. Mahdollisimman hiljaisen käytön takaamiseksi, kompressori ja muut jäähdytyskomponentit on koteloitu erilliseen äänieristettyyn yksikköön.

Muun muassa irrotettavan jäähdytysmoduulin, helposti käytettävän anturiliitännän ja ilmanvaihtolaitteiston ansiosta järjestelmän asentaminen on helppoa ja joustavaa. Syöttöjohto ja menovesianturi on asennettu jo tehtaalla. Järjestelmään kuuluva magnetiittisuodatin pitää lisäksi pattereissa kiertävän veden puhtaana.

EnergyFlex mahdollistaa myös muiden lämmönlähteiden liittämisen lämpöpumppujärjestelmään CTC GS -lämpöpumppuja voi käyttää myös tehokkaana lämmönlähteenä uima-altaalle. CTC EcoComfort -lisälaitteiston avulla porakaivon viileyttä voi hyödyntää kesällä talon jäähdyttämiseen.

Lisävarusteena saatavan CTC Internet -sovittimen ja CTC Connect+ sovelluksen avulla lämpöpumppua voi ohjata kätevästi älypuhelimesta. CTC GS -lämpöpumpuissa on lisäksi VentReady-valmius älykkäiden ilmastointi- ja automaatiolisävarusteiden kytkentään. Nämä lisävarusteet löydät nimellä CTC SmartControl. Ohjausyksikkö optimoi lämmityksen, ilmanvaihdon ja lämpimän veden tuotannon langattomien lämpötila-, ilmankosteus- ja hiilidioksidiantureiden perusteella.

  • Paras energialuokka A+++
  • Eniten lämmintä käyttövettä luokassaan
  • Erittäin hiljainen 39 dBA
  • Korkein vuosilämpökerroin: SCOP 5,0
  • Helppokäyttöinen värillinen kosketusnäyttö
  • Magnitiittisuodatin
  • Ohjataan matkapuhelimella CTC Connect+ -sovelluksen avulla