CTC GSi

8 700 9 350 

CTC GSi on kierroslukuohjattu maalämpöpumppu, jonka toiminta mukautuu automaattisesti talon vuodenaikojen mukaiseen lämmöntarpeeseen. Saatavilla 2,5-12kW ja 4-16kW mallit.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

Kierroslukuohjatut kallio-, vesistö- ja maalämpöpumppu, 2,5 – 16 kW.

CTC GSi:n toiminta mukautuu automaattisesti talon vuodenaikojen mukaiseen lämmöntarpeeseen. Kompressorin teho nousee, kun lämmöntarve kasvaa, ja päinvastoin. Tämän ansiosta lämpöpumpun tuottama säästö on aina mahdollisimman suuri.

CTC GSi:ssä on tehokas käyttöveden lämmitys, joka tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä. CTC GSi on täydellinen sekä normaaliin omakotitaloon että hieman suurempaan kiinteistöön. Jotta CTC GSi sopisi useimpiin kiinteistöihin, se on saatavana kahtena eri kokona. CTC GSi 12 tehoalueella 2,5-12 kW ja CTC GSi 16 tehoalueella 4-16 kW.

CTC GSi:n vuosilämpökerroin (SCOP) on 5,5, mikä tarkoittaa, että se tuottaa yhden vuoden aikana yli viisi kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa. Kompressori ja kylmäkomponentit on asennettu erilliseen, äänieristettyyn yksikköön. Tämän ansiosta laitteisto on hyvin hiljainen; äänitaso on vain 36 dB(A) 50 r/s nopeudella. Lisäksi koko lämpöpumppu on erittäin tehokkaasti eristetty energiahävikin minimoimiseksi. CTC GSi on niin energiatehokas, että se täyttää helposti energialuokan A+++ vaatimukset, mikä on paras lämpöpumpuille annettava energiamerkintä.

CTC GSi on tyylikkään valkoinen ja yksikkömitoiltaan virtaviivainen, minkä ansiosta se sopii useimpiin ympäristöihin. Lämpöpumppu on moduulirakenteinen ja siten helppo jakaa kahteen erilliseen yksikköön Liuospiiri on helppo liittää oikealta, vasemmalta tai takaa, Kaikki tämä varmistaa helpon ja joustavan asennuksen. Värillisen 4,3 tuuman kosketusnäytön symbolit ovat selkeät ja valikot suomenkieliset, joten lämmön ja lämpimän käyttöveden säätäminen tai käyttötietojen noutaminen onnistuu helposti.

Jos sinulla on vanha lämpöpumppu, joka on vaihdettava, ei hätää. CTC GSi mukautuu automaattisesti olemassa olevan porakaivon mukaan. Siksi asennuskustannukset ovat huomattavasti pienemmät vaihdettaessa vanha lämpöpumppu uuteen. Sisäänrakennettu automatiikka on ulkoilmaohjattu, ja se ottaa huomioon sekä sisä- että ulkolämpötilan. CTC CSi:n vakiotoimintona on kahden erillisen lämmitysjärjestelmän ohjaus.

  • Paras energialuokka A+++
  • Ohjattavissa matkapuhelimella CTC Connect+ -sovelluksen avulla
  • Smart Grid – toimintaa säädetään sähkön hinnan mukaan
  • Voi ohjata kahta lämmitysjärjestelmää
  • Kaikki mukana, lähes kaikki on vakiona
  • Tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä
  • Erittäin korkea vuosihyuötysuhde: SCOP 5,5
  • 4,5″ värikosketusnäyttö
  • Erittäin hiljainen, 35dB (A)