Ilmavesilämpöpumppu Espoo

Laadukkaat ilmavesilämpöpumput Espoon alueella.

Suunnitteletko energiaremonttia ja lämmitysjärjestelmän päivitystä? Siinä tapauksessa Ekolämmöx on luotettavin paikallinen kumppanisi. Meillä on pitkä kokemus erilaisten lämmitysratkaisujen toteuttamisesta, joten voit luottaa saavasi asiantuntevaa palvelua ja parhaan lopputuloksen.

PYYDÄ TARJOUS

Kustannustehokas ja ekologinen ratkaisu

Ilmavesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas vaihtoehto perinteisimmille lämmitysmuodoille. Vesi-ilmalämpöpumppu kuluttaa sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna vain hyvin vähän energiaa erinomaisella hyötysuhteella.

Ilmavesilämpöpumppu parantaa kotisi energiatehokkuutta ja madaltaa ympäristövaikutuksia. Laite vähentää kotisi riippuvuutta fossiilisista polttoaineista, mikä tarkoittaa huomattavasti pienempää hiilijalanjälkeä.

Ekologisuus on yksi tärkeimmistä Ekolämmöxin arvoista, ja ymmärrämme että asiakkaamme haluavat tehdä ympäristön kannalta vastuullisia valintoja.

Vesi-ilmalämpöpumppu käyttää tuottamaansa lämpöenergiaan nähden hyvin vähän sähköä. Laite ei käytä sähköä lämpöenergian luomiseen, vaan siirtämiseen, mikä mahdollistaa jopa 500 prosentin hyötysuhteen. Nimensä mukaan ilmavesilämpöpumppu toimii kuten perinteinen ilmalämpöpumppu, mutta sisäilman sijaan lämpö päätyy vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Asiakkaalle asennettu CTC ilmalämpöpumppu Espoossa

Ilmavesilämpöpumpun edut

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus

Ilmavesilämpöpumppu on helppokäyttöinen ja tehokas ratkaisu, joka parantaa energiatehokkuutta sekä tehostaa kodin lämmitystä. Monipuolinen lämpöpumppu on hyödyllinen ympäri vuoden mahdollistaen lämpimän sisäilman talvella sekä viileän sisäilman kesällä.

Lisäksi ilmavesilämpöpumput ovat lähes huoltovapaita – muutaman vuoden välein tehtävä kausihuolto riittää pitämään laitteesi toiminnallisena jopa yli 20 vuoden ajan.

Suuret vuosittaiset säästöt

Tiesitkö, että oikein mitoitettuna ja oikeaoppisesti asennettuna ilmavesilämpöpumppu leikkaa jopa 50-60 % vuosittaisista lämmityskustannuksista? Eritoten öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa voidaan puhua jopa tuhansien eurojen vuosittaisista säästöistä. Elinkaarensa aikana laite maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Vaikka ilmavesilämpöpumppu kuulostaa suurelta investoinnilta, muista että voit hyödyntää joko kotitalousvähennyksen tai ELY-keskuksen avustuksen öljylämmityksestä luopumiseen. Molemmat vaihtoehdot leikkaavat alkuivestointia merkittävästi.

Nosta kotisi arvoa

Vesi-ilmalämpöpumpun arvo säilyy tai jopa nousee kotisi myyntihinnassa. Tämän päivän asuntomarkkinoilla arvostetaan entistä enemmän energiatehokkaita lämmitysmuotoja – ilmavesilämpöpumpulliset kohteet suorastaan revitään käsistä. Kun kotisi on energiatehokas, houkuttelet lukuisia potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.


Ekolämmöx – Luotettava kumppani Espoossa

Ekolämmöx on ylpeästi paikallinen toimija, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukasta ja yksilöllistä palvelua kaikilla asiakkailleen. Tarjoamme parhaita lämmitysratkaisuja Espoon alueella – vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme on aina valmis auttamaan energiaremontissasi. Olemme tukenasi aina suunnitteluvaiheesta laitteen asennukseen ja käyttöönottoon saakka. Palvelumme ei kuitenkaan lopu siihen – olemme apunasi myös laitteen kausihuolloissa, sillä haluamme varmistaa, että työnjälkemme palvelee sinua vuosien ajan.

Tarjoamme asiantuntevaa suunnitteluapua energiaremonttiisi, jotta voit tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen. Meidän asiantuntemuksellamme löydämme yhdessä juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas on sataprosenttisen tyytyväinen valintaansa.

Kun valitset paikallisen toimijan, saat laadukasta palvelua lyhyelläkin varoitusajalla kun olemme lähellä sinua. Jos ilmalämpöpumpussasi ilmenee ongelmia ja sinulla herää kysyttävä, saat palvelua jo saman päivän aikana.

Me olemme ylpeitä tuotteistamme sekä erinomaisesta palvelustamme. Ota yhteyttä jo tänään, ja aloitetaan yhdessä kotisi energiaremontin suunnittelu.


Asiakkaidemme kokemuksia


Ilmavesilämpöpumpun hankinta – Helppo energiaremontti

Ymmärrämme, että energiaremontti ja lämmitysjärjestelmän uusiminen voi kuulostaa stressaavalta ja hankalalta projektilta. Siksi olemme suunnitelleen koko prosessin mahdollisimman jouhevaksi ja helpoksi – hoidamme kaikki raskaat työt puolestasi.

Ennen energiaremonttiin ryhtymistä teemme laajan kartoituksen ja suunnittelun. Kartoituskäynnillä käymme läpi kotisi lämmitystarpeen sekä olemassa olevat lämmitysmuodot, jotta voimme suunnitella kustannustehokkaimman lämmitysratkaisun. Jokainen koti on yksilöllinen, minkä vuoksi tarjoamme aina yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua ja suunnitteluapua.

Ilmavesilämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen työtä, joka vaatii paljon kokemusta ja huolellisuutta. Kokeneet asentajamme hoitavat asennuksen turvallisesti ja nopeasti. Kun asialla on ammattilaiset, vie asennus korkeintaan muutaman päivän. Pienemmät urakat hoituvat vain muutamassa tunnissa.

Pyydä tarjous ilmavesilämpöpumpusta Espoon seudulla

Ilmavesilämpöpumppu on moderni, ekologinen ja kustannustehokas lämmitysratkaisu, joka uudistaa kotisi lämmityksen vuosiksi eteenpäin. Laadukas ilmavesilämpöpumppu säästää samalla luontoa sekä lompakkoasi.

  • Paikallinen toimija
  • Nopea ja laadukas palvelu
  • Laaja valikoima markkinoiden parhaita tuotteita

Energiatehokkuuden asiantuntija palveluksessasi

  • ✔ Räätälöidyn lämmitys- ja energiaratkaisun
  • ✔ Suurimman mahdollisen energiasäästön
  • ✔ Paikallista palvelua

Usein kysytyt kysymykset

Säästä luontoa ja rahaa
Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä lämmitysratkaisuista, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse p. 050 301 7431 tai lähettämällä viestin tämän lomakkeen kautta.
Ei kiitos.