Ilmavesilämpöpumppu Helsinki

Laadukkaat ilmavesilämpöpumput Helsingin alueella

Ilmavesilämpöpumppu on pitkän ajan sijoitus, joka maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, parantaa asumismukavuutta sekä nostaa kiinteistösi arvoa. Kun päivität lämmitysjärjestelmäsi moderniin vesi-ilmalämpöpumppuun, viet kotisi kotisi energiatehokkuuden täysin uudelle tasolla.

Kun suunnittelet energiaremonttia ja lämmitysjärjstelmän uusimista Helsingin alueella, on Ekolämmöx luotettavin paikallinen kumppanisi. Meillä vahva osaaminen ja kokemus erilaisten lämpöpumppuratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta, joten voit luottaa saavasi ainoastaan parasta palvelua ja työnjälkeä.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmavesilämpöpumpun lukuisat edut

Vaivattomuus ja tehokkuus

Ilmavesilämpöpumppu on vaivaton ja tehokas lämmitysratkaisu, joka parantaa kotisi energiatehokkuutta sekä tehostaa lämmitystä. Monipuolinen lämpöpumppu on käytännöllinen ympäri vuoden mahdollistaen lämpimän sisäilman talvella sekä miellyttävän viileänä sisäilman kesällä.

Lisäksi ilmavesilämpöpumput ovat lähes täysin huoltovapaita – muutaman vuoden välein tehtävä kausihuolto riittää pitämään laitteesi hyvässä kunnossa jopa yli 20 vuoden ajan.

Suuret rahalliset säästöt

Tiesitkö, että oikein mitoitettuna ja ammattimaisesti asennettuna ilmavesilämpöpumppu leikkaa jopa 50-60 % vuosittaisista lämmityskustannuksista? Varsinkin öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa voidaan puhua jopa tuhansien eurojen säästöistä. Elinkaarensa aikana laite maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Vaikka ilmavesilämpöpumppu kuulostaa suurelta investoinnilta, muista että voit hyödyntää joko kotitalousvähennyksen tai ELY-keskuksen avustuksen öljylämmityksestä luopumiseen. Molemmat vaihtoehdot laskevat alkuivestointia, mikä parantaa sijoituksen tuottavuutta entisestään.

Nosta kiinteistösi arvoa

Vesi-ilmalämpöpumpun arvo säilyy tai jopa nousee kiinteistön myyntihinnassa. Tämän päivän asuntomarkkinoilla arvostetaan entistä enemmän energiatehokkaita lämmitysmuotoja – ilmavesilämpöpumpulliset kohteet suorastaan revitään käsistä. Kun kotisi on energiatehokas, houkuttelet lukuisia uusia potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.


Ekolämmöx – Luotettava kumppani Helsingissä

Ekolämmöx on ylpeästi paikallinen toimija, joka on tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä palvelua kaikilla asiakkailleen. Tarjoamme huippulaadukkaita lämmitysratkaisuja Helsingin alueella – vuosien kokemuksella ja osaamisella.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme on aina valmiina auttamaan energiaremontissasi. Olemme tukenasi aina suunnitteluvaiheesta asennukseen ja käyttöönottoon saakka. Ekolämmöxin palvelu ei kuitenkaan pääty siihen – olemme tukenasi myös laitteen kausihuolloissa, sillä haluamme varmistaa, että työnjälkemme palvelee sinua vielä vuosien ajan.

Tarjoamme asiantuntevaa suunnitteluapua energiaremonttiisi, jotta voit tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen. Meidän asiantuntemuksellamme ja tietotaidollamme löydämme yhdessä juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan ratkaisun. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen asiakas on sataprosenttisen tyytyväinen valintaansa.

Kun valitset paikallisen toimijan, saat korkealaatuista palvelua lyhyelläkin varoitusajalla. Jos ilmalämpöpumpussasi ilmenee ongelmia ja sinulla herää kysyttävä, saat palvelua jo saman päivän aikana. Koska olemme lähellä sinua, et joudu odottelemaan palvelua.

Me Ekolämmöxillä olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme sekä palvelustamme. Ota yhteyttä jo tänään, ja aloitetaan yhdessä tulevaisuuden energiaratkaisun suunnittelu.


Asiakkaidemme kokemuksia


Saatuamme yhteydenoton sovimme yleensä kartoituskäynnin, jotta voimme varmistaa ilmavesilämpöpumpun soveltuvuuden taloonne. Käymme tällöin paikan päällä läpi nykyisen lämmitysjärjestelmänne kunnon ja teknisen toimivuuden sekä eri vaihtoehdot uudesta lämmitysjärjestelmästä. Lisäksi asiantuntijamme katselmoi asennukseen liittyvät asiat.

Saat pian kartoituskäynnin jälkeen tarjouksen juuri sinun taloosi mitoitetusta ja parhaiten soveltuvasta järjestelmästä. Jos kartoituskäynti ei ole vielä ajankohtainen, voimme antaa myös puhelimessa keräämiemme tietojen pohjalta alustavan arviomme hankkeen budjetista.

Yleensä ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna on 14 000 € – 20 000€. Hinta koostuu laitteiston ja tarvikkeiden lisäksi vanhan järjestelmän purusta ja uuden asennuksesta, josta asennuksen osuus hinnasta on noin 5000 € – 5500€ ja siihen vaikuttavat purkutöiden laajuus, putkistovetojen pituus ja sähkötöiden määrä.

Laskemme tarjouksiimme myös odotetun takaisinmaksuajan, joka on energian hinnoista riippuen tyypillisesti 4-8 vuotta.

Hinnan ja takaisinmaksuajan lisäksi tarjouksia vertailtaessa kannattaa kiinnittää myös seuraaviin asioihin:

  • Laitteen ominaisuuksien soveltuvuus. Toisin kuin monet yhtä merkkiä edustavat jälleenmyyjät, autamme sinua löytämään ruotsalaisen CTC:n, suomalaisen Jäspin tai japanilaisen Daikinin mallistoista vaihtoehdon, joka on paras juuri sinun taloosi. Tutustu ilmavesi-lämpöpumppuihimme

  • Mahdolliset muut lämmitysvaihtoehdot. Jos otat yhteyttä lämpöpumppukauppiaaseen, hän myy sinulle lämpöpumpun. Lämmitysjärjestelmäkauppiaana me otamme tarjouksessissamme huomioon myös muut mahdollisuudet, kuten ilmavesilämpöpumpun rinnalle asennettavan vesikiertoisen takan, -kiukaan tai aurinkokeräimet. Harvalla yrityksellä on kokemusta tällaisten järjestelmäkokonaisuuksien suunnittelusta ja asennuksesta.

  • Asentajien ammattitaito. Tiimimme on asentanut vuodesta 2011 Uudenmaan alueella lähes 200 kpl ilma-vesilämpöpumppua.

Tehtyäsi ostopäätöksen sovimme asennuksen ajankohdan. Järjestelmän asennus kestää tyypillisesti 1-2 päivää. Asennuksen tekee sekä sähkömies että putkimies, jolla on kylmäainepätevyys.

Ilmavesilämpöpumpun asennus on ammattilaisen puuhaa, ja vaatii paljon kokemusta ja huolellisuutta. Ekolämmöxin kokeneet asiantuntijat ja sertifioidut asentajat hoitavan asennuksen turvallisesti ja parhaassa tapauksessa vain muutamassa tunnissa.

Kun ilma-vesilämpöpumppu on asennettu ja otettu käyttöön, annamme siihen käyttökoulutuksen. Ilma-vesilämpöpumput ovat hyvin toimintavarmoja ja kestäviä laitteita. Mikäli kuitenkin laitteessasi ilmenee ongelmia tai sinulla herää kysymyksiä sen toiminnasta tai käytöstä, saat meiltä palvelua nopealla varoitusajalla ajankohdasta riippumatta, koska toimistomme sijaitsee aivan Lohjan kupeessa Nummelassa. Toimittamiemme laitteiden takuuaika on valmistajasta riippuen 5-6 vuotta. Asennuksellemme annamme 2 vuoden takuun.


Pyydä tarjous ilmavesilämpöpumpusta Helsingin seudulla

Vesi-ilmalämpöpumppu on moderni, ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmitysratkaisu, joka mullistaa kotisi lämmityksen vuosiksi eteenpäin. Laadukas ilmavesilämpöpumppu säästää samalla luontoa sekä lompakkoasi.

  • Paikallinen toimija
  • Nopea ja laadukas palvelu
  • Laaja valikoima markkinoiden parhaita tuotteita

Energiatehokkuuden asiantuntija palveluksessasi

  • ✔ Räätälöidyn lämmitys- ja energiaratkaisun
  • ✔ Suurimman mahdollisen energiasäästön
  • ✔ Paikallista palvelua

Usein kysytyt kysymykset

Säästä luontoa ja rahaa
Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä lämmitysratkaisuista, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse p. 050 301 7431 tai lähettämällä viestin tämän lomakkeen kautta.
Ei kiitos.