Ilmavesilämpöpumppu Lohja

Laadukkaat ilmavesilämpöpumput Lohjan alueella

Harkitsetko ilmavesilämpöpumpun hankkimista Lohjalla sijaitsevaan taloosi?

Ilma-vesilämpöpumpun hankinta on merkittävä projekti, jonka toteutukseen tarvitset asiantuntevan kumppanin. Kun etsit luotettavinta kumppania ilma-vesilämpöpumpun hankintaan Lohjan seudulla, olemme paras valintasi. Meidän kauttamme energiaremontti sujuu vaivattomasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti.

  • Paikallinen toimija
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Laaja valikoima markkinoiden parhaita tuotteita
PYYDÄ TARJOUS

Ilmavesilämpöpumpun hyödyt omakotitalossa

Helppokäyttöisyys

Ilmavesilämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton lämmitysmuoto, joka tekee kodin lämmityksestä ja viilennyksestä entistä yksinkertaisempaa ja jouhevampaa. Monipuolinen ilmavesilämpöpumppu on hyödyllinen ympäri vuoden, mahdollistaen talvisin kodikkaan ja lämpimän ja kesäisin mukavan viileän sisäilman.

Sen lisäksi että ilmavesilämpöpumppua on äärimmäisen helppo käyttää, ovat ne lähes huoltovapaita. Muutaman vuoden välein suoritettava kausihuolto riittää pitämään laitteen hyvässä kunnossa jopa 20 vuoden ajan.

Suuret rahalliset säästöt

Tiesitkö, että oikein mitoitettuna ilmavesilämpöpumppu leikkaa lämmityskustannuksia jopa 50-60 prosenttia? Varsinkin öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa voidaan puhua jopa tuhansien eurojen vuosittaisista säästöistä. Kun huomioidaan laitteen koko elinkaari, maksaa ilmavesilmpöpumppu itsensä moninkertaisesti takaisin.

Vaikka ilmavesilämpöpumppu voi kuulostaa suurelta sijoitukselta, ota huomioon että voit hyödyntää joko kotitalousvähennyksen tai ELY-keskuksen avustuksen öljylämmityksestä luopumiseen. Molemmat vaihtoehdot leikkaavat alkuivestointia tuhansilla euroilla, mikä parantaa investoinnin tuottavuutta entisestään.

Nosta kiinteistösi arvoa

Ilmavesilämpöpumpun arvo säilyy, tai jopa nousee talon myyntihinnassa. Tämän päivän asuntomarkkinoilla arvostetaan entistä enemmän energiatehokkaita lämmitysmuotoja – ilmavesilämpöpumpulliset kohteet suorastaan revitään käsistä. Kun kotisi on energiatehokas, houkuttelet lukuisia potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.


Ekolämmöx – Luotettava paikallinen toimija Lohjan seudulla

Olemme ylpeästi paikallinen toimija, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukasta ja räätälöityä palvelua jokaiselle asiakkaalle. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään fiksuimman lämmitysratkaisun juuri sinun kotiisi.

Kokeneet ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan energiaremontissasi – aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon saakka. Palvelumme ei kuitenkaan lopu tähän, vaan tarjoamme myös kattavat huolto ja ylläpitopalvelut. Minkä asennamme – sen myös huollamme.

Opastamme sinua kotiisi parhaiten sopivan lämmitysmuodon valinnassa ja annamme asiantuntijaneuvoja, jotta voit tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että olet sataprosenttisen tyytyväinen valintaasi.

Koska olemme paikallinen toimija, pystymme lupaamaan laadukasta palvelua lyhyelläkin varoitusajalla ajankohdasta riippumatta mikäli laitteessasi ilmenee ongelmia tai sinulla herää kysymyksiä sen toiminnasta tai käytöstä. Ykköstavoitteemme on tyytyväinen asiakas, minkä vuoksi sitoudumme kerrasta toiseen ylittämään itsemme ja odotuksesi.

Me Ekölämmöxillä olemme ylpeitä tuotteistamme ja palvelustameme. Energiaremontti on suuri projekti joka vaatii kokemusta ja ammattitaitoa – joita meiltä löytyy. Kun valitset meidät, voit huoletta seurata sivusta kun uusi lämmitysjärjestelmäsi valmistuu vain hetkessä.


Asiakkaidemme kokemuksia


Saatuamme yhteydenoton sovimme yleensä kartoituskäynnin, jotta voimme varmistaa ilmavesilämpöpumpun soveltuvuuden taloonne. Käymme tällöin paikan päällä läpi nykyisen lämmitysjärjestelmänne kunnon ja teknisen toimivuuden sekä eri vaihtoehdot uudesta lämmitysjärjestelmästä. Lisäksi asiantuntijamme katselmoi asennukseen liittyvät asiat.

Saat pian kartoituskäynnin jälkeen tarjouksen juuri sinun taloosi mitoitetusta ja parhaiten soveltuvasta järjestelmästä. Jos kartoituskäynti ei ole vielä ajankohtainen, voimme antaa myös puhelimessa keräämiemme tietojen pohjalta alustavan arviomme hankkeen budjetista.

Yleensä ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna on 14 000 € – 20 000€. Hinta koostuu laitteiston ja tarvikkeiden lisäksi vanhan järjestelmän purusta ja uuden asennuksesta, josta asennuksen osuus hinnasta on noin 5000 € – 5500€ ja siihen vaikuttavat purkutöiden laajuus, putkistovetojen pituus ja sähkötöiden määrä.

Laskemme tarjouksiimme myös odotetun takaisinmaksuajan, joka on energian hinnoista riippuen tyypillisesti 4-8 vuotta.

Hinnan ja takaisinmaksuajan lisäksi tarjouksia vertailtaessa kannattaa kiinnittää myös seuraaviin asioihin:

  • Laitteen ominaisuuksien soveltuvuus. Toisin kuin monet yhtä merkkiä edustavat jälleenmyyjät, autamme sinua löytämään ruotsalaisen CTC:n, suomalaisen Jäspin tai japanilaisen Daikinin mallistoista vaihtoehdon, joka on paras juuri sinun taloosi. Tutustu ilmavesi-lämpöpumppuihimme

  • Mahdolliset muut lämmitysvaihtoehdot. Jos otat yhteyttä lämpöpumppukauppiaaseen, hän myy sinulle lämpöpumpun. Lämmitysjärjestelmäkauppiaana me otamme tarjouksessissamme huomioon myös muut mahdollisuudet, kuten ilmavesilämpöpumpun rinnalle asennettavan vesikiertoisen takan, -kiukaan tai aurinkokeräimet. Harvalla yrityksellä on kokemusta tällaisten järjestelmäkokonaisuuksien suunnittelusta ja asennuksesta.

  • Asentajien ammattitaito. Tiimimme on asentanut vuodesta 2011 Uudenmaan alueella lähes 200 kpl ilma-vesilämpöpumppua.

Tehtyäsi ostopäätöksen sovimme asennuksen ajankohdan. Järjestelmän asennus kestää tyypillisesti 1-2 päivää. Asennuksen tekee sekä sähkömies että putkimies, jolla on kylmäainepätevyys.

Ilmavesilämpöpumpun asennus on ammattilaisen puuhaa, ja vaatii paljon kokemusta ja huolellisuutta. Ekolämmöxin kokeneet asiantuntijat ja sertifioidut asentajat hoitavan asennuksen turvallisesti ja parhaassa tapauksessa vain muutamassa tunnissa.

Kun ilma-vesilämpöpumppu on asennettu ja otettu käyttöön, annamme siihen käyttökoulutuksen. Ilma-vesilämpöpumput ovat hyvin toimintavarmoja ja kestäviä laitteita. Mikäli kuitenkin laitteessasi ilmenee ongelmia tai sinulla herää kysymyksiä sen toiminnasta tai käytöstä, saat meiltä palvelua nopealla varoitusajalla ajankohdasta riippumatta, koska toimistomme sijaitsee aivan Lohjan kupeessa Nummelassa. Toimittamiemme laitteiden takuuaika on valmistajasta riippuen 5-6 vuotta. Asennuksellemme annamme 2 vuoden takuun.

Energiatehokkuuden asiantuntija palveluksessasi

  • ✔ Räätälöidyn lämmitys- ja energiaratkaisun
  • ✔ Suurimman mahdollisen energiasäästön
  • ✔ Paikallista palvelua

Usein kysytyt kysymykset

Säästä luontoa ja rahaa
Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä lämmitysratkaisuista, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse p. 050 301 7431 tai lähettämällä viestin tämän lomakkeen kautta.
Ei kiitos.