Ilmavesilämpöpumppu Nummela

Laadukkaat ilmavesilämpöpumput Nummelan seudulla.

Ilmavesilämpöpumppu on sijoitus, joka maksaa itsensä nopeasti nostaen samalla kodin arvoa ja parantaen asumismukavuutta. Asentamalla ilmavesilämpöpumpun nostat kotisi energiatehokkuuden uudelle tasolle.

Kun suunnittelet energiaremonttia ja lämmitysjärjestelmän uusimista, on Ekolämmöx luotettavin paikallinen toimija. Meillä on vuosien kokemus erilaisista lämpöpumpuista, joten voit luottaa saavasi asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmavesilämpöpumpun lukuisat edut

Vaivattomuus ja tehokkuus

Ilmavesilämpöpumppu tarjoaa mukavuutta ja helppoutta, mikä parantaa asumismukavuuttasi. Monipuolinen laite on hyödyllinen ympäri vuoden, tarjoten kesällä mukavan viileän ja talvella miellyttävän lämpimän sisäilman. Ilmavesilämpöpumppu osaa säätää lämmitys- ja viilennystehon täysin itsenäisesti, mikä tekee laitteen käytöstä äärimmäisen helppoa.

Lisäksi ilmavesilämpöpumput ovat käytännössä huoltovapaita. Muutaman vuoden välein tehty kausihuolto riittää piittämään laitteesi hyvässä kunnossa jopa yli 20 vuoden ajan.

Taloudellisesti kannattava investointi

Tiesitkö, että oikein mitoitettuna ilmavesilämpöpumppu säästää jopa 50% lämmityskustannuksista? Varsinkin öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa tämä voi tarkoittaa jopa tuhansien eurojen säästöjä vuositasolla. Kun huomioidaan laitteen elinkaari, voidaan puhua jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöistä.

Vaikka ilmavesilämpöpumppu on suuri investointi, ota huomioon että voit hyödyntää joko kotitalousvähennyksen tai ELY-keskuksen avustuksen öljylämmityksen korvaamiseen. Molemmat vaihtoehdot tuovat jopa tuhansien eurojen säästö ilmavesilämpöpumpun kustannuksiin. Tämä tekee ilmavesilämpöpumpusta entistä kannattavamman investoinnin.

Nosta kiinteistösi arvoa

Ilmavesilämpöpumpun arvo säilyy, tai jopa nousee talon myyntihinnassa. Tämän päivän asuntomarkkinoilla arvostetaan entistä enemmän energiatehokkaita lämmitysmuotoja – ilmavesilämpöpumpulliset kohteet suorastaan revitään käsistä. Kun kotisi on energiatehokas, houkuttelet lukuisia potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.


Ekolämmöx – Luotettavin kumppanisi Nummelan alueella

Ekolämmöx on ylpeästi paikallinen yritys Nummelasta, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista ja henkilökohtaista palvelua kaikille asiakkailleen. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään paras mahdollinen lämmitysratkaisu juuri sinun kotiisi.

Rautaiset ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua koko energiaremontissa, alkaen sopivimman lämpöpumpun valinnasta aina sen asennukseen ja tuleviin kausihuoltoihin saakka.

Opastamme sinua oikein vaihtoehdon valinnassa ja annamme asiantuntijaneuvoja, jotta voit tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen. Varmistamme aina, että olet sataprosenttisen tyytyväinen valintaasi ja voit nauttia vesi-ilmalämpöpumpun lukuisista eduista vuosien ajan.

Koska olemme lähellä sinua, voimme luvata laadukasta palvelua nopeasti ja lyhyelläkin varoitusajalla jos ilmavesilämpöpumpussasi ilmenee ongelmia tai jos sinulla on kysyttävää sen käytöstä, olemme valmiita auttamaan heti kun tarvitset. Ykköstavoitteemme on tyytyväinen asiakas, minkä vuoksi pyrimme ylittämään itsemme ja odotuksesi pienempienkin urakoiden ja projektin kohdalla.

Me Ekolämmöxillä olemme ylpeitä tuotteistamme sekä ensiluokkaisesta palvelustamme. Energiaremontti on suuri projekti, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Kun valitset Ekolämmöxin, on suurempikin energiaremontti valmiina vain muutamassa päivässä ilman ylimääräistä stressiä.


Asiakkaidemme kokemuksia


Saatuamme yhteydenoton sovimme yleensä kartoituskäynnin, jotta voimme varmistaa ilmavesilämpöpumpun soveltuvuuden taloonne. Käymme tällöin paikan päällä läpi nykyisen lämmitysjärjestelmänne kunnon ja teknisen toimivuuden sekä eri vaihtoehdot uudesta lämmitysjärjestelmästä. Lisäksi asiantuntijamme katselmoi asennukseen liittyvät asiat.

Saat pian kartoituskäynnin jälkeen tarjouksen juuri sinun taloosi mitoitetusta ja parhaiten soveltuvasta järjestelmästä. Jos kartoituskäynti ei ole vielä ajankohtainen, voimme antaa myös puhelimessa keräämiemme tietojen pohjalta alustavan arviomme hankkeen budjetista.

Yleensä ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna on 14 000 € – 20 000€. Hinta koostuu laitteiston ja tarvikkeiden lisäksi vanhan järjestelmän purusta ja uuden asennuksesta, josta asennuksen osuus hinnasta on noin 5000 € – 5500€ ja siihen vaikuttavat purkutöiden laajuus, putkistovetojen pituus ja sähkötöiden määrä.

Laskemme tarjouksiimme myös odotetun takaisinmaksuajan, joka on energian hinnoista riippuen tyypillisesti 4-8 vuotta.

Hinnan ja takaisinmaksuajan lisäksi tarjouksia vertailtaessa kannattaa kiinnittää myös seuraaviin asioihin:

  • Laitteen ominaisuuksien soveltuvuus. Toisin kuin monet yhtä merkkiä edustavat jälleenmyyjät, autamme sinua löytämään ruotsalaisen CTC:n, suomalaisen Jäspin tai japanilaisen Daikinin mallistoista vaihtoehdon, joka on paras juuri sinun taloosi. Tutustu ilmavesi-lämpöpumppuihimme

  • Mahdolliset muut lämmitysvaihtoehdot. Jos otat yhteyttä lämpöpumppukauppiaaseen, hän myy sinulle lämpöpumpun. Lämmitysjärjestelmäkauppiaana me otamme tarjouksessissamme huomioon myös muut mahdollisuudet, kuten ilmavesilämpöpumpun rinnalle asennettavan vesikiertoisen takan, -kiukaan tai aurinkokeräimet. Harvalla yrityksellä on kokemusta tällaisten järjestelmäkokonaisuuksien suunnittelusta ja asennuksesta.

  • Asentajien ammattitaito. Tiimimme on asentanut vuodesta 2011 Uudenmaan alueella lähes 200 kpl ilma-vesilämpöpumppua.

Tehtyäsi ostopäätöksen sovimme asennuksen ajankohdan. Järjestelmän asennus kestää tyypillisesti 1-2 päivää. Asennuksen tekee sekä sähkömies että putkimies, jolla on kylmäainepätevyys.

Ilmavesilämpöpumpun asennus on ammattilaisen puuhaa, ja vaatii paljon kokemusta ja huolellisuutta. Ekolämmöxin kokeneet asiantuntijat ja sertifioidut asentajat hoitavan asennuksen turvallisesti ja parhaassa tapauksessa vain muutamassa tunnissa.

Kun ilma-vesilämpöpumppu on asennettu ja otettu käyttöön, annamme siihen käyttökoulutuksen. Ilma-vesilämpöpumput ovat hyvin toimintavarmoja ja kestäviä laitteita. Mikäli kuitenkin laitteessasi ilmenee ongelmia tai sinulla herää kysymyksiä sen toiminnasta tai käytöstä, saat meiltä palvelua nopealla varoitusajalla ajankohdasta riippumatta, koska toimistomme sijaitsee aivan Lohjan kupeessa Nummelassa. Toimittamiemme laitteiden takuuaika on valmistajasta riippuen 5-6 vuotta. Asennuksellemme annamme 2 vuoden takuun.


Pyydä tarjous ilmavesilämpöpumpusta

Ilmavesilämpöpumppu on moderni ja energiatehokas lämmitysmuoto, joka mullistaa kotisi lämmityksen vuosiksi eteenpäin. Laadukas ilmavesilämpöpumppu säästää samalla luontoa sekä lompakkoasi.

  • Paikallinen toimija
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Laaja valikoima markkinoiden parhaita tuotteita

Energiatehokkuuden asiantuntija palveluksessasi

  • ✔ Räätälöidyn lämmitys- ja energiaratkaisun
  • ✔ Suurimman mahdollisen energiasäästön
  • ✔ Paikallista palvelua

Usein kysytyt kysymykset

Säästä luontoa ja rahaa
Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous lämmitysratkaisusta
Ei kiitos.