Ensol aurinkokeräin

2 950 6 950 

Ensol aurinkokeräin on laadukas ja edullinen ratkaisu talosi katolle käyttöveden lämmitykseen. Aurinkokeräinpaketti pitää sisällään mm. pumpun, keräinnesteet ja STDC ohjaimen. Hintaan ei sisälly nesteputki ja mahdollinen kattoläpivienti. Meiltä myös asennus ja muut lämmitysjärjestelmät. Hintaan lisätään rahti toteuman mukaan sekä aurinkokeräin asennus.

Soita ja kysy lisää tai pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella!

Tuotetunnus (SKU): ensolkerain Osasto:

Kuvaus

Nämä ovat yhdet Euroopan laadukkaimmista aurinkokeräimistä, jotka kestävät erinomaisesti Suomen sääolosuhteita. Ensol aurinkokeräimillä on 10 vuoden tehdastakuu sekä TUV ja Solarkeymark sertifikaatit. Niiden hyötysuhde on erinomainen: jopa 85%. Katso Ensol esittelyvideo 1 ja esittelyvideo 2 [puolaksi].

Aurinkokeräin paketin sisältö

Myymme aurinkokeräimet valmiina avaimet käteen pakettina. Hintaan kuuluu: X kpl aurinkokeräin, lämmönsiirtöneste, pumppuyksikkö, kiinnitystarvikkeet sekä STDC ohjain. Lisäksi tarvitaan metritavarana myytävää eristettyä tupla rst-nesteputkea keräinten ja pumppuyksikön välille (38 €/m), jota menee yleensä 10-20 metriä. Kohde saattaa tarvita myös  Vilpe kattoläpiviennin (180 € kts esite) tai/ja kallistussarjan keräimille (100-300 €).

Tarkka toimitussisältö:

  • 2, 3, 4 tai 5 tasokeräintä, 2 m2 tehollinen pinta-ala per aurinkokeräin
  • Alumiiniset kiskot ja liittimet keräimille
  • Ruostumattomat kiinnitysosat (pystysauma kattokiinnikkeet lisähintaan)
  • Anturikaapelin kytkentärasia
  • Lämmönsiirtoneste
  • Pumppu- ja ohjausyksikkö
  • Paisunta-astia sisältäen varoventtiilin, poistoletkun sekä seinäkiinnikkeen
  • Liittimet keräinten ja pumpun välillä

Aurinkokeräin asennus

Aurinkokeräin sopii kaikentyyppisiin kattoihin ja ne voidaan asentaa vanhan katon päälle tai uuden katon yhteydessä. Yleensä aurinkokeräimet asennetaan pystysuuntaan. Joissain tapauksissa kuten pulpettikatolle tai tasakatolle kannattaa hankkia vaaka-asenteisen aurinkokeräimet, jotka saat myös kauttamme – kysy lisätietoja.

Palveluihimme kuuluu myös aurinkokeräinten asennus, jonka hinta on alkaen 1950 € (1krs talo). Olemme yksi harvoista yrityksistä Etelä-Suomessa, joilla on Motivan aurinkokeräinasennuksen sertifikaatti. Lue lisää.

Meiltä saat myös aurinkokeräinten vaatiman hybridivaraajan ja muut lämmönlähteet asennuksineen. Katso lisätietoja aurinkokeräimistä tuotesivultamme ja pyydä tarjous.

 

Asiakkaiden kokemuksia