CTC EcoAir 600M

6 550 7 550 

CTC EcoAir 600M on kierroslukuohjattu 2,5–22 kW:n lämpöpumppu, joka säätää toimintaansa vuodenaikojen ja vaihtelevien tehontarpeiden mukaan. Mallit: 610M, 614M, 622M. Hinnat sisältävät latauspumppupaketin, kondenssivesiputken sulatuskaapelilla.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

CTC EcoAir 600M on tehokkaiden kierroslukuohjattujen ilma-vesilämpöpumppujen sarja omakotitalojen, kiinteistöjen sekä pienempien teollisuuskiinteistöjen lämmitystarpeisiin. Kun lämmöntarve on suuri, teho kasvaa, ja lämmöntarpeen laskiessa kompressorin kierrosluku ja teho laskevat. Tämä varmistaa maksimaalisen hyötysuhteen ja säästöt.

CTC EcoAir 600 on optimoitu hyödyntämään ilmassa olevaa energiaa ympäristöystävälliseen lämmitykseen. Ilmavesipumppu ei vaadi porausreikää kuten maalämpöpumppu. CTC EcoAir 600M:n automaattinen sulatus varmistaa tehokkaan lämmityksen ja laitteen pitkän käyttöiän. CTC EcoAir 600M on varustettu kondenssivesialtaalla, jossa on vakiona sulanapito lämpövastus.

CTC EcoAir 600M tulisi asentaa jonkin sisämoduulimme kanssa parhaan tehon takaamiseksi. Pientalossa suosituksemme energiavaraajaksi ja ohjausjärjestelmäksi on CTC EcoZenith 250. Lämmityspiirin ja käyttöveden lämmityksen säätämisen helpottamiseksi kaikissa sisäyksiköissämme on suomenkielinen värikosketusnäyttö. Jos lämpimän käyttöveden tarve on suuri, CTC EcoAir 600M lämpöpumput voidaan kytkeä CTC EcoZenith i550 Pro-hybridivaraajaan. CTC energiavaraajiin voidaan liittää myös muita lämmönlähteitä kuten aurinkokeräimet, vesikiertotakka tai -kiuas.

CTC EcoAir 600M voidaan liittää olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään CTC EcoLogic-ohjausmoduulilla. Tämä ohjausjärjestelmä valvoo ja ohjaa CTC:n lämpöpumppuja, aurinkokeräimiä, vesikiertotakkaa tai -kiuasta, uima-altaan lämmitystä ja jopa neljää eri lämmityspiiriä. Jos energiantarve on erityisen suuri, voidaan samanaikaisesti käyttää jopa kymmentä lämpöpumppua.

  • Paras energialuokka A+++
  • Erittäin hiljainen
  • Alentaa lämmityskustannuksia jopa 70%
  • Paras hyötysuhde: SCOP 4,9
  • Kondenssivesiallas, jossa sisäinen lämmitin
  • Kierroslukuohjattu kompressori
  • Hinta sisältää latauspumppupaketin, kondenssivesiputken sulatuskaapelilla
  • Voidaan ohjata matkapuhelimella CTC Connect+sovelluksen avulla
  • Lämmittää vielä -22 asteessa ja lämmittää veden jopa 65 asteen lämpötilaan.

 

Voit lukea lisää ilma-vesilämpöpumpuista tuoteryhmäsivultamme.

 

Asiakkaidemme kokemuksia