Skamet vesikiertokiuas

850 1 230 

Tyylikäs vesikiertoinen puukiuas, jossa on tulipesän sisällä lämmönvaihdinyksikkö, joka kytketään kiertovesipumpun avulla hybridivaraajaan ja talon lämmitysjärjestelmään. Kiukaan muoto voi olla pyöreä sekä kulmikas. Valitsemalla vaihtoehdoista toiveidesi mukaisen mallin näet kiukaan tarkemmat tiedot ja hinnan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): vesikiertokiuas Osasto:

Kuvaus

Vesikiertokiukaassa on tulipesän ulkokuoressa lämmönvaihdinyksikkö, joka yhdistetään kiertovesipumpun avulla hybridivaraajaan ja talon lämmitysjärjestelmään. Varaajan koko tulisi olla vähintään 200 litraa ja jos lto-piippu on kytketty sarjaan kiukaan kanssa niin varaajan koko tulisi olla 500 litraa.  Työtehoseuralla teettämiemme mittausten perusteella vesikiertokiukaasta irtoaa lämmitystehoa veteen n.4-5 kW. Vesikiertokiukaan lämmitystehoa voidaan lisätä n.3-4 kW liittämällä sen kanssa sarjaan lämmöntalteenottopiippu. Vesikiertokiuas voidaan kytkeä myös suoraan öljykattilaan, jos kattilan vesitilavuus tulis olla vähintään 200 l. Kiuaskivien suuren määrän ansiosta verkkorunkoisen kiukaan löylyt kestävät kauemmin kuin normaalisti ja saunan lämmittäminen kestää noin 60-90 minuuttia.

Kiuasmallien tarkat mitat ja lämmitystehot löytyvät käyttöohjeesta.

Tarvittaessa tulipesä voidaan asentaa saunan seinän läpi. Kiukaan putkiyhteet ovat vakiona kiukaan takana mutta tarvittaessa mahdollista saada myös sivussa joko oikealla tai vasemmalla puolella. Kiuas valmistettu EU:ssa ja sillä on 2 vuoden takuu.

Vesikiertokiuas tarvitsee toimiakseen kiertovesipumppupaketin.

 

Lehtiartikkeleita kohteistamme

 

Kuvia asiakkaidemme vesikiertokiukaista